Appartement aan het Water in Pietermaai te Huur

Array

Te Huur ANG 1.250,-- object id: 103502-nl
Dit object is Verhuurd
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 72 m2

Property Description

Appartement aan het Water in Pietermaai te Huur

Appartement aan het Water in Pietermaai te Huur. Pietermaai is super centraal gelegen in het centrum van Willemstad. Het gezellige centrum van Punda is slechts 5 minuten lopen en in de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels, restaurants, hotels en cafe’s. Pietermaai staat bekend om authentieke sfeer door de aanwezigheid van vele monumenten. Pietermaai heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een achterstandsbuurt naar een echte upscale wijk. Door de aanwezigheid van de vele kleurrijke panden heeft deze omgeving een Caribische sfeer. Het is een buurt die veel bezocht word door toeristen en bewoners van het eiland. De mix van woningen, winkels, horeca en bedrijvigheid maakt deze buurt erg populair voor alle doelgroepen.

Appartement

Dit appartement is deels gemeubileerd gelegen in een gerenoveerd monumentenpand. Een zijde van het appartement is aan de oceaankant gelegen. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken. Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer met walk-in closet, 1 badkamer en een toilet.

De oppervlakte van dit appartement is circa. 50 m2.

De auto kan geparkeerd worden op eigen terrein.

Dit appartement is uitermate geschikt voor wonen/werken. Het is gereserveerd voor lange termijn huurders, de maandelijkse huurprijs is exclusief electro (pagatino), water en internet.

 

Huurprijs: vanaf ANG 1250,– p.m.

Visited 231 times, 1 Visit today